Wasprogamma’s

Onze wasprogamma's

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij ervoor gekozen om ons aanbod op te delen in drie verschillende wasprogamma’s. Zo is er een basisprogamma opgesteld, een wasbeurt met extra wax en een super deluxe progamma dat uw auto helemaal oppoetst. Afhankelijk van uw wensen kunt u hieruit gemakkelijk kiezen. Kijk hiernaast voor de specificaties.

Voorbewerken en stofzuigen
(Gratis met Waspas!)
ABS Carwash biedt u de mogelijkheid om uitgebreid uw auto stof te zuigen. Hiervoor hebben wij aan de voorkant van ons pand een moderne stofzuzigerinstallatie. Daarnaast kunt u voor een optimaal resultaat gebruik maken van onze lage druk voorwas. Dit is velgenreiniger en insectenreiniger die u van tevoren op uw auto aanbrengt. Deze mogelijkheden kosten slechts 50 cent.

Onderkant wassen
Bij elk progamma van ABS Carwash kunt u ervoor kiezen om de onderkant van uw auto wel of niet te laten wassen. Het wassen van de onderkant kost u slechts 1 euro extra!

Bedrijfsauto’s met imperiaal
Speciaal voor onze klanten met bijvoorbeeld een bedrijfsauto is er ook een imperiaal progamma.

Ons meest voordelige progamma!

Met het Basic progamma van ABS Carwash kunt u voordelig uw auto wassen. Het Basic progamma reinigt uw auto grondig, onder meer met de hoge druk voorwas. Op deze wijze heeft u alle moderne voordelen van ABS Carwash, tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

Bescherm uw auto extra met een waslaag!

Is uw auto onlangs al gewassen met een VIP progamma of wilt u net even iets meer dan Basic? Dan is het Premium Wax progamma een echte aanrader. Naast het grondig reinigen van de auto wordt er een extra beschermende waslaag aangebracht. Deze beschermt uw auto tegen weer en wind!

Ons meest gekozen progamma!

De échte autoliefhebber kiest bij ABS Carwash bijna altijd voor het VIP Cristal Polish arrangement. Met dit arrangement wordt niet alleen uw auto gereinigd, maar ook helemaal gepoetst. Dit zorgt ervoor dat de auto weer helemaal als nieuw de washal verlaat!

Speciaal voor (bedrijfs)auto’s met imperiaal!

Voor de (bedrijfs)auto’s met bijvoorbeeld een imperiaal hebben wij bij ABS Carwash een speciaal progamma ontwikkeld. Dit progamma maakt gebruik van onze luxe installatie, onder meer door het hoge druk voorwassen. Het enige verschil met een normaal progamma is dat de bovenkant van de ABS Carwash niet wordt ingezet. Hierdoor kunnen (bedrijfs)auto’s met imperiaal ook worden gewassen.

Bent u onderweg naar ABS Carwash?

Bekijk hier de huidige drukte!

Adresgegevens

Slingerweg 41
Den Burg, Texel
Telefoon: (0222) 31 22 50
Website: www.ABScarwash.nl
Email: info@absgraafspuiterij.nl

Routebeschrijving

[huge_it_maps id="1"]